• 2021-05-04 2021-05-04 Your current timezone
  • 09:00 – 09:45 CET 09:00 – 09:45 CET Your current timezone
  • Webinar

BearingPoint inviterer til webinar med tema A/B-testing i praksis

Tirsdag 4. mai kl. 09.00 - 09.45

Analytiske modeller for å forutse kundeadferd og A/B-testing av kundekommunikasjon har blitt viktige verktøy i enhver moderne markedsfunksjon. Sammen bidrar de til økt salg og lojalitet ved å finne det rette budskapet å presentere for hver kunde til rett tidspunkt.

Bli med på webinar der vi deler våre tips, basert på både statistikkteori og praktiske erfaringer fra prosjekt hos et globalt teknologiselskap med base i Stockholm.

Tid og innloggingsdetaljer

Vi begynner klokken 09.00 tirsdag 4. mai, og avslutter med spørsmål fra 09.30 til 09.45. Innloggingsdetaljer blir sendt på e-post i forkant av webinaret.

Om foredragsholderne

Lars Bjålie er Technology Architect i BearingPoint og har erfaring med kundeanalyse innenfor bank og prediktivt vedlikehold innenfor transport. Før han begynte i BearingPoint avla han en doktorgrad i beregningsorientert materialteknologi ved University of California, Santa Barbara.

Karine Foss er Technology Consultant i BearingPoint, og har erfaring med A/B-testing innenfor mediabransjen. Hun har en mastergrad i Fysikk og Matematikk fra NTNU, med spesialisering i statistikk.

Oliver Flinck er Senior Consultant i BearingPoint i Sverige med fokus på eksperimentering og AB-testing. Oliver hjelper selskaper med å bygge og organisere eksperimentering, og han har erfaring fra både svenske og internasjonale teknologibedrifter som vurderer nevrale nettverk samt oppstartsbedrifter som ønsker å forbedre konverteringen.

Would you like more information?

If you want to get more information about this event please get in touch with our experts who would be pleased to hear from you.

Toggle search
Toggle location