Hankinnan avulla liikkeenjohto- ja teknologiakonsultointiyritys BearingPoint kiihdyttää kasvuaan ja kehittää kyvykkyyksiään digitaalisen transformaation alueella

Amsterdam/Helsinki, 26. toukokuuta 2015 – Liikkeenjohto- ja teknologiakonsultointiyritys BearingPoint (www.bearingpoint.com) on hankkinut Magenta Advisoryn (www.magentaadvisory.com), Pohjoismaiden johtavan itsenäisen yritysten digitaalisaation keskittyvän liikkeenjohdon konsultointiyrityksen. Magenta Advisory tukee organisaatioita digitaalisen kilpailuedun kehittämisessä ja tekee yhteistyötä muun muassa rahoituksen, teknologian, telekommunikaation, median ja vähittäiskaupan alueella toimivien niin globaalien monikansallisten kuin alueellistenkin huippuyritysten kanssa. Hankinnan avulla BearingPoint laajentaa tarjoamaansa digitaalisen transformaation alueella ja tukee kasvuaan Pohjoismaissa.

Digitaalisuus on yksi tärkeimmistä osa-alueista yritysstrategiassamme, joka ulottuu perinteisten toimialarakenteiden, palvelualueiden ja maarajojen yli. Magenta Advisory vahvistaa digitaalisen transformaation valmiuksiamme ja tukee pyrkimyksiämme asiakkaidemme kilpailukyvyn ja paremman tulevaisuuden aseman vahvistamiseksi. Olemme hyvin innoissamme tämän hankinnan avaamista kasvumahdollisuuksista Pohjoismaissa ja koko yrityksen tasolla.

Peter Mockler, BearingPointin johtava partneri

Magentan kyvyt ja palveluvalikoima täsmäävät täydellisesti asiakkaidemme tarpeiden kanssa Pohjoismaissa. Meillä on lisäksi sama yrittäjyyden kulttuuri, kokonaisvaltainen ajattelutapa ja olemme asiakkaidemme luotettuja neuvonantajia. Yhdessä me aiomme tulla johtavaksi digitaalisen transformaation konsultointiyritykseksi Pohjoismaissa.

Patrick Palmgren, BearingPointin Pohjoismaiden aluejohtaja

Magenta Advisorylle tämä on looginen seuraava askel jatkuvassa kasvussamme Pohjoismaiden johtavana itsenäisenä digitaalisia konsultointipalveluita tarjoavana yrityksenä. Asiakkaamme tulevat hyötymään entistäkin vahvemmista konsultointipalveluista, joita tukevat BearingPointin vahva liiketoiminta- ja teknologiaosaaminen sekä kyky tukea kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme digitaalisia transformaatioita. Tämä tulee myös tarjoamaan uusia kehitysmahdollisuuksia konsulteillemme globaalissa toimintaympäristössä. Yhtiön perustajat – itseni mukaan lukien – ovat erittäin innoissaan muutoksesta ja odottavat pääsevänsä kehittämään liiketoimintaa eteenpäin!

Markus Huttunen, Magenta Advisoryn toimitusjohtaja

Magenta Advisory on perustettu vuonna 2010, ja se on kasvanut jopa 100 prosentin vuotuisella myynnin kasvulla. Vuonna 2015 odotetaan 4,5 miljoonaan euron liikevaihtoa.Yritys on kasvanut neljän hengen perustajaosakkaasta 22 hengen yhtiöksi. Magentan palvelutarjoamaan sisältyvät muun muassa digitaaliset ja monikanavastrategiat, asiakaspolkujen suunnittelu, ketterä markkinointi ja kasvuhakkerointi, big data ja analytiikka, markkinointiautomaatio, sisältömarkkinointi, ketterä liiketoiminnan kehittäminen sekä digitaalisten operaatioiden kehittäminen. Yrityksen asiakkaita ovat mm. Liberty Global, OP Ryhmä, Kesko, Finnair, If, Sanoma, Alma Media ja useat muut. 
Magenta Advisory tulee jatkamaan toimintaa omalla brändillään vuoden 2015 ajan vaihtuen BearingPointiksi 1. tammikuuta 2016.

BearingPointista

BearingPointin konsultit ymmärtävät, että liiketoiminnan maailma muuttuu jatkuvasti ja että siitä aiheutuvat muutokset vaativat älykkäitä ja mukautuvia ratkaisuita. Asiakkaamme niin kaupallisella, rahoituksen kuin valtionhallinnon alalla saavuttavat todellisia tuloksia toimiessaan kanssamme. Me yhdistämme liiketoiminta-, operaatio- ja teknologiaosaamista räätälöidäksemme ratkaisuita jokaisen asiakkaan yksilöllisiin haasteisiin. Tämä mukautuva lähestymistapa on yrityskulttuurimme keskiössä ja se on johtanut pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin monien maailmanjohtavien yrityksen ja organisaatioiden kanssa. 9 700 henkilön globaali konsultointiverkostomme palvelee asiakkaita yli 70 maassa toimien tuloksia ja pitkäaikaista menestystä tuottavassa yhteistyössä heidän kanssaan.

Lisätietoa: www.bearingpoint.com

Press contact

Anna Lindholtz
Marketing & Public Relations
Tel. +46 733 211 652