Toggle search
Toggle location

Globaalin toimitusjohtajan uudelleenvalinta vuoteen 2018 asti jatkaa vakaata liiketoimintastrategiaa

Amsterdam, 18. toukokuuta 2015 - konsultointiyritys BearingPointin osakkaat ovat hyväksyneet Global Managing Partner Peter Mocklerin kolmannelle toimikaudelle. Virallisesti uusi toimikausi alkaa 1. syyskuuta 2015 ja kattaa kolme lisävuotta. Peter Mockler on johtanut BearingPointia vuoden 2009 yrityskaupasta alkaen. Hänen johdollaan yritys on onnistuttu luomaan itsenäiseksi, osakkaiden johtamaksi ja kansainvälisesti toimivaksi liikkeenjohdon ja teknologiakonsultointipalveluita tarjoavaksi yritykseksi. Yrityksen liikevaihto on kasvanut 441 miljoonasta eurosta (2009) 558 miljoonaan euroon (2014), ja työntekijöiden määrä on kasvanut 3200:sta 3500:aan. Viime vuonna yritys saavutti kaikkien aikojen parhaimman tuloksensa ennen korkoja ja veroja (EBIT).

Peter Mocklerin uudelleenvalinnalla BearingPointin osakkaat ovat valinneet johdonmukaisuuden ja luotettavuuden. Onnistuneen strategian on tarkoitus jatkua. Tämä koskee erityisesti digitalisoitumisen, sääntelyn ja kehittämiemme työkalujen (asset-based consulting) strategista jatkokehittämistä sekä laajentumista uusille markkinoille, joilla pyritään takaamaan meidän saavutettavuus maailmanlaajuisesti.

Voimme jatkaa kurssia vahvoista asetelmista. Jotta niin voidaan tehdä, aiomme kannustaa toimintamme maantieteellistä laajenemista ja investoida uusiin ratkaisuihin. Tavoitteenamme on olla siellä missä asiakkaamme ovat ja tarjota juuri sitä, mitä he tarvitsevat. Kestävän ja jatkuvan liiketoimintamme johtaminen on erityisen tärkeää meille. Vakaana ja luotettavana kumppanina haluamme varmistaa asiakkaidemme pysyvän menestyksen nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Peter Mockler

Peter Mockler on asiantuntija yli 25 vuoden kokemuksella konsultointialalta. Vuonna 2006 hänet valittiin saksalaisen BearingPointin GmbH:n hallituksen puheenjohtajaksi ja hänestä tuli BearingPoint EMEA:n varatoimitusjohtaja ja BearingPoint, Inc.:in johtotiimin jäsen. Vuonna 2009 hän onnistui johtamaan menestyksekkäästi BearingPoint, Inc.:in Euroopan yrityskaupan, luoden itsenäisen yrityksen, jossa on yli 120 osakasta, eurooppalaiset juuret ja maailmanlaajuinen ulottuvuus. Hänet valittiin ensimmäisen kerran toimitusjohtajaksi vuonna 2009 ja hänet valittiin tehtävään uudelleen vuonna 2012.

About BearingPoint

BearingPoint consultants understand that the world of business changes constantly and that the resulting complexities demand intelligent and adaptive solutions. Our clients, whether in commercial or financial industries or in government, experience real results when they work with us. We combine industry, operational and technology skills with relevant proprietary and other assets in order to tailor solutions for each client’s individual challenges. This adaptive approach is at the heart of our culture and has led to long-standing relationships with many of the world’s leading companies and organizations. Our global consulting network of 9,700 people serves clients in more than 70 countries and engages with them for measurable results and long-lasting success.

For more information, please visit: www.bearingpoint.com

Press contact

Alexander Bock
Manager Communications
Tel. +49 89 540338029