Helsinki, 4. heinäkuuta 2022 – Konsulttiyhtiö BearingPoint on nimittänyt 19 uutta osakasta Euroopassa 1.7.2022 alkaen. Heistä 14 ylennettiin osakkaaksi yrityksen sisältä ja viisi liittyi BearingPointiin ulkopuolelta. BearingPointin Suomen praktiikasta uudeksi osakkaaksi on nimitetty Philip Relander.  

Philip vastaa BearingPointin Financial Services -liiketoiminnasta Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Hänellä on laaja kokemus finanssitoimialalta erityisesti sääntelyyn liittyvän raportoinnin, riskienhallinnan ja tiedonhallinnan parista. Lisäksi hänellä on vahvaa osaamista pankkitoimialan ja pääomamarkkinoiden tuotteiden ja arkkitehtuurin kehittämisestä. Philip on työskennellyt BearingPointilla vuodesta 2011.  

Philip on ollut liikkeellepaneva voima finanssitoimialan kyvykkyyksiemme kehittämisessä ja on vuosien varrella ansiokkaasti kasvattanut finanssitoimialan asiantuntijatiimiämme usealla kymmenellä asiantuntijalla. Hän on pidetty kollega sekä arvostettu neuvonantaja asiakkaidemme keskuudessa. Ylennys on erittäin ansaittu ja myös hieno asia koko Suomen praktiikkamme kasvun näkökulmasta.

Mika Niemelä, BearingPointin Suomen maajohtaja

Olen todella otettu tästä ylennyksestä – se on suuri kunnia sekä minulle että koko tiimille. Tuemme finanssitoimialan asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään tehokkaammiksi ja vastuullisemmiksi, sääntelyn luomia haasteita unohtamatta. Pohjoismaisen Financial Services -praktiikkamme kasvu jatkuu, ja on hienoa päästä rakentamaan asiantuntijuuttamme yhä eteenpäin tässä uudessa roolissa.

Philip Relander