Kiinnostaako osallistua kyselyyn? Ei meitäkään. Sen sijaan, meitä kiinnostaa palvelumuotoilu, tekoäly, digistrategian suunnittelu, rahanpesun torjunta, markkinoinnin ketteröittäminen, teknologia-arkkitehtuuri, open banking, korporaatiokoneistojen rukkailu ja kaikki siltä väliltä.

BearingPoint järjestää Tampereella Man@gerin ja Indecsin maisteriopiskelijoille excursion torstaina 4.10. Tällä exculla ei todellakaan ole luvassa powerpoint-karaokea, vaan keskustelua ja kokemuksia konsulttialalta, casekisailua, yhteistä ruokailua ja illanviettoa rennossa seurassa BearingPointin hellässä huomassa. Haut BearingPointin harjoittelijapaikkoihin kesälle 2019 aukeavat pian tapahtuman jälkeen, ja exculla pääsetkin kuulemaan vinkkejä hakua varten.

Excu järjestetään Vanhalla Pyynikin Panimolla, Tampereen keskustassa. Tapahtuma alkaa alustavan aikataulun mukaan kello 17 ja virallinen ohjelma päättyy n. 22-23 aikoihin. Exculla tietenkin luvassa yhteistä ruokailua sekä virvokkeita.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu tiistaina 18.9. klo 12:00 tällä rekisteröintisivulla.

Mukaan mahtuu 10 tuotantotalouden opiskelijaa ja 10 tietojohtamisen opiskelijaa, joten toimi nopeasti! Olemme aidosti kiinnostuneita rekrytoimaan nohevia tijo- ja tutalaisia TTY:ltä konsulteiksi Helsingin toimistollemme.

BearingPoint on kansainvälinen liikkeenjohdon konsultointiyritys, joka on erikoistunut teknologia-, finanssi- ja digistrategiakonsultointiin. BearingPointin Helsingin toimistolla työskentelee tällä hetkellä sekä Indecsin ja Man@gerin alumneja. Tsekkaa täältä lisää BearingPointista.

MITÄ: BearingPointin In@ger-excursio
MISSÄ: Vanha Pyynikin Panimo, Koulukatu 13 (Tampere)
MILLOIN: Torstaina 4.10.2018 klo 17-23
KENELLE: Tijon ja tutan maisteriopiskelijoille
MITEN: Rekisteröintisivu

Location

Vanha Pyynikin Panimo (Koulukatu 13, Tampere)

 , 
View on map