BearingPointin tapahtuma opiskelijoille naistenpäivän kunniaksi 7.3.2024

Tervetuloa juhlimaan kanssamme tulevaa naistenpäivää tutustumalla konsultoinnin maailmaan ja nauttimalla laadukkaasta samppanjamaistelusta BearingPointin toimistolla Helsingissä! Illan aikana pääset tutustumaan asiantuntijoidemme avulla konsultoinnin olennaisimpiin taitoihin käytännön esimerkkien kautta sekä maistelemaan samppanjaa arvostetun samppanja-asiantuntija Heidi Mäkisen kanssa.  

Illan ohjelma:  
16:00 Saapuminen ja ruokailu | Bearingpointin toimisto, Helsinki
16:30 Avaussanat
17:00 Konsultointimaailman keskeisimmät taidot
18:30 Samppanjamaistelu | Heidi Mäkinen, Master of Wine
20:30 Virallinen ohjelma päättyy

Master of Wine Heidi Mäkinen on arvostettu samppanja-asiantuntija. Heidi on työskennellyt viinien parissa jo 17 vuotta. Tällä hetkellä Heidi työskentelee portfolio managerina Viinitie-maahantuontiyrityksessä. Lisäksi hän työskentelee viinikouluttajana, -luennoijana, -tuomarina ja -konsulttina sekä toimii Suomen Sommelier Yhdistyksen puheenjohtajana. 

Huomaathan, että tapahtuman osallistujamäärä on rajallinen ja valitsemme osallistujat kiinnostuksen perusteella. Kerrothan siis ilmoittautumislomakkeella lyhyesti, mikä juuri sinua kiinnostaa BearingPointissa ja konsultointialassa. 

ILMOITTAUDU MUKAAN: Konsultointitaitoja ja samppanjaa 2024 | BearingPoint Finland 25.2. mennessä! Lähetämme kaikille ilmoittautuneille vahvistuksen osallistumisesta 29.2. mennessä. 

Location

BearingPointin toimisto
Bulevardi 6 A 12
00120 Helsinki, Finland
View on map