Mikä on suomalaisyritysten digitaalinen kilpailukyky muuhun Eurooppaan verrattuna?

Euroopan laajuinen Digimenestyjät-tutkimuksemme paljastaa, että suomalaisyrityksillä riittää kirittävää digiosaamisensa ja digitaalisen kilpailukykynsä kehittämisessä. Vaikka suomalaisyritykset ovat keskimäärin jo pitkällä digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämisessä, voivat ne oppia paljon sekä toisiltaan että eurooppalaisilta edelläkävijoiltä.

Tule kuulemaan, miten suomalaisyritykset pärjäävät vertailussa Euroopan johtaviin yrityksiin ja missä digitalisaation ulottuvuudessa yritykset kehittyivät kuluneena vuotena eniten. Tilaisuudessa palkitaan Suomen Digimenestyjä 2019, B2C- ja B2B-toimialojen parhaat yritykset sekä tutkimuksen kuudella digitaalisuuden ulottuvuudella menestyneimmät yritykset. Tilaisuus päätetään paneelikeskusteluun, jossa kuullaan Suomen menestyneimpien digiosaajien ajatuksia asiakasrajapinnan digitalisaation trendeistä lähivuosina. Tilaisuudessa ovat puhumassa muun muassa:

Susan Duinhoven
Sanoma, President & CEO
Sanoma on Suomen suurin ja Pohjoismaiden toiseksi suurin mediayhtiö, joka on viime vuosina onnistunut esimerkillisesti toimimaan digitalisaation ravistelemalla media-alalla.

Sari Heinonen
OP, Chief Marketing Officer
OP on Suomen suurin finanssiryhmä, joka on vastannut finanssitoimialan historian suurimpaan murrokseen laajentumalla monialaiseksi palveluyritykseksi.

Agenda
08:30 – 09:00 Aamupala
09:00 – 10:00 Tutkimuksen tulosten esittely ja palkitseminen
10:00 – 10:30 Keynote-puhujat
10:30 – 11:00 Suomen digimenestyjien paneelikeskustelu

Aika ja paikka
6.11.2018, klo 8:30-11:00
G Live Lab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Location

G Livelab (Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki)

 , 
View on map

Toggle search
Toggle location