Kuinka hyvin Suomen julkisen sektorin organisaatiot hyödyntävät digitalisaation mahdollisuuksia palveluissaan?

Monena vuonna yksityiseen sektoriin keskittynyt Digimenestyjät-tutkimus tarkastelee tänä vuonna ensi kertaa Suomen julkisen sektorin organisaatioiden digitaalista kypsyyttä. Analysoimme kansalaisille tärkeitä julkisen sektorin toimijoita, joihin kuuluu kaupunkeja, sairaanhoitopiirejä, julkisen liikenteen tarjoajia sekä valtion organisaatioita. Kansalaiset odottavat yhä enenevissä määrin laadukasta digitaalista palvelua julkisen sektorin toimijoilta. Digimenestyjät -tutkimus mittaa julkisten organisaatioiden digitaalisen palvelun laatua viidellä eri ulottuvuudella.

Tule kuulemaan, mikä on Suomen julkisen sektorin digitaalisuuden tila ja ketkä ovat Suomen digitaalisesti menestyksekkäimpiä julkisia toimijoita. Tilaisuudessa palkitaan digitaalisesti johtavat julkiset organisaatiot ja kuullaan Suomen julkisen sektorin digitaalisuuden tilasta. Paneelikeskustelussa sunnannäyttäjät avaavat parhaita käytäntöjään sekä kertovat ajatuksia julkisen sektorin digitaalisuuden trendeistä ja painopisteistä. Tilaisuudessa ovat puhumassa muun muassa:

Anna-Maija Karjalainen
Valtionvarainministeriön ylijohtaja, ICT-johtaja
Tehnyt pitkän uran julkisen hallinnon ICT-johtotehtävissä. Johtanut vuodesta 2014 lähtien VM:n osastoa, joka vastaa julkisen sektorin tietohallinnon ja sähköisen asioinnin yleisestä kehittämisestä.

Jukka Mäkelä
Espoon kaupunginjohtaja
Toiminut Espoon pormestarina vuodesta 2011 lähtien ja ollut aktiivisesti edistämässä kaupungin digitaalista kehitystä.

Mikko Rusama
Helsingin kaupungin digitalisaatiojohtaja (CDO)
Nimitettiin vuonna 2018 Helsingin ensimmäiseksi digitalisaatiojohtajaksi ja vastaa kaupungin digitalisaatioon liittyvästä uudistamisesta.

Agenda

8:30 - 9:00         Aamupala 
9:00 - 11:30      Tulosten esittely ja voittajien palkitseminen
                            Keynote-puheenvuorot 
                            Paneelikeskustelu: julkisen sektorin digitalisaatio 

Paikka ja aika

31.10.2019, klo 8.30-11.30 
G Live Lab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki 

Ilmoittautuminen

Vahvistathan osallistumisesi lähettämällä nimesi ja yrityksesi nimen osoitteeseen digimenestyjat@bearingpoint.com mahdollisimman pian sillä paikkoja on rajoitetusti! Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 4.10.

Tietoja BearingPointista

BearingPoint on itsenäinen liikkeenjohdon konsulttitoimisto, jossa yhdistyvät eurooppalaiset juuret ja maailmanlaajuinen verkosto. BearingPoint toimii kolmessa yksikössä: Consulting, Solutions ja Ventures. Consulting sisältää neuvonantopalvelut; Solutions tarjoaa työkalut onnistuneeseen digitaaliseen transformaatioon, sääntelyn vaatimiin teknologiaratkaisuihin ja analytiikkaan; Ventures edustaa kasvuyritysten kehitystä ja rahoitusta. BearingPointin asiakkaina on monia maailman johtavia organisaatioita sekä yksityiseltä että julkiselta sektoriltakin. BearingPointilla on globaali konsulttiverkosto, johon kuuluu yli 10 000 asiantuntijaa ja joka auttaa asiakkaita yli 75 maassa saavuttamaan mittavaa ja kestävää menestystä. 

Location

G Live Lab
Yrjönkatu 3
00120 Helsinki, Finland
View on map

Toggle search
Toggle location