Ilmastonmuutoksen hillitseminen vaatii suuria muutoksia kaikilla yhteiskunnan sektoreilla. Sen etenemistä torjuvat toimet ovat asia, johon myös yritysmaailman on sitouduttava. Yhä useammat sidosryhmät odottavat yrityksiltä vaikuttavampia ympäristötekoja, joista yksi tärkeimpiä on kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen. Kansainväliset ja kansalliset päästövähennystavoitteet asettavat päästöjen pienentämiselle reunaehdot ja on odotettavissa, että sääntely tulee jatkossa kiristymään. Nykytilanteen tunteminen on yrityksille avain kohti päästöttömämpää liiketoimintaa. Mitä mittaat, sitä voit muuttaa. 

Lataa opas: Kohti päästötöntä liiketoimintaa - 5 ohjetta, joilla rakennat vastuullisuudesta kilpailuedun


BearingPointin Emissions Calculator päästölaskentapalvelu

BearingPointin Emissions Calculator päästölaskentapalvelun avulla yritys voi laskea kaikki tuotantoprosessista, logistiikkaketjusta, toimitiloista ja liikematkailusta syntyvät päästöt sekä simuloimaan erilaisia päästöjä pienentäviä skenaarioita. Palvelun avulla päästölaskentaa voidaan tehdä prosessi-, tuote -ja yritystasolla ja sillä saadaan kartoitettua päästöt GHG-protokollan Scope 1, Scope 2 ja Scope 3 -tasojen osalta. Päästölaskentapalvelun avulla voi yritys voi selvittää päästöjensä lähtötilanteen, ja se auttaa suunnittelemaan päästötehokkuutta parantavia toimenpiteitä. Ratkaisu on GLEG- ja EN 16258 -standardien mukainen ja soveltuu kaiken kokoisten yritysten käyttöön.  > Lue lisää päästölaskentapalvelusta

Lisätietoja: Mikko Virta, Business Development Manager, BearingPoint

 

Tuotteen todellinen päästöjalanjälki muodostuu koko matkasta, jonka tuote kulkee raaka-ainekuljetuksista tuotantoon ja edelleen loppuasiakkaan käsiin.

 

BearingPointin päästölaskentapalvelu

Lataa opas - Kohti päästötöntä liiketoimintaa

Yrityksiltä odotetaan yhä vaikuttavampia tekoja ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Oppaassamme käsittelemme kiteytetysti sen, millaisien askelien kautta sinun yrityksesi voi rakentaa vastuullisuuspäätöksestä aidon kilpailuedun.

      > Lataa tästä 

Toggle search
Toggle location