BearingPoint er et av Norges ledende teknologi- og forretningsrådgivningselskap, med spesialisering​ innen data og analyse, strategi og bærekraft.

Utforsk hvordan våre nyskapende løsninger og ekspertise kan bidra til din virksomhets suksess. Vårt dedikerte team av erfarne fagfolk leverer enestående kundeverdi og skaper solide økonomiske resultater. 

Våre tjenester

Oppdag vårt brede spekter av tjenester skreddersydd for å hjelpe din virksomhet med å lykkes i det norske markedet. Klikk deg videre for å lære mer om hvordan vi tilbyr konkrete løsninger for dine utfordringer, og hvordan vi kan hjelpe deg med å være ledende i bransjen.

Datadrevne beslutninger

Datadrevne beslutninger

Ta kontroll over dataene dine for å ta informerte beslutninger. Vårt analyseteam hjelper deg med å utnytte potensialet i dataene dine fullt, og omformer dem til verdifulle innsikter som gir din bedrift et konkurransefortrinn.

Les videre
Teknologitjenester

Teknologitjenester

Våre eksperter bistår med teknologirådgivning og prosjektledelse, og tilbyr erfaring, metodikk, struktur og nødvendig kapasitet for å lykkes.

Les videre
Innkjøp og anskaffelser

Innkjøp og anskaffelser

Optimaliser dine innkjøps- og forsyningskjedeaktiviteter med våre tjenester innen bærekraft, strategisk og operasjonelt innkjøp, digitalisering og forsyningskjede. Sammen bygger vi en robust og bærekraftig fremtid.

Les videre
Strategi

Strategi

Vårt strategiteam fokuserer på å utvikle fremtidsrettede strategier, skape gode kundeopplevelser og drive forretningsutvikling og innovasjon.

Les videre

Hvorfor velge BearingPoint?

Lokal ekspertise, global innsikt:
Vi kombinerer dyp lokal forståelse med et globalt perspektiv for å skape skreddersydde løsninger tilpasset det norske markedet.

Strategisk fleksibilitet:
Våre fire spesialiserte kompetanseteam, "Data og analyse", "Teknologi", "Anskaffelser og innkjøp" og "Strategi", danner grunnlaget for vår strategiske styrke. Vi leder med innovasjon og utvikler løsninger som driver din virksomhet fremover.

Kundefokus og verdi:
Vi prioriterer langsiktige partnerskap fremfor bare transaksjonsbaserte relasjoner. Vår dedikasjon går ut på å hjelpe kundene med å oppnå målbare og varige suksesser, og vi bidrar ikke bare til din suksess, men også til samfunnet som helhet.

Dine karrieremuligheter hos BearingPoint

Dine karrieremuligheter hos BearingPoint

Er du på utkikk etter en karriere med muligheter for faglig og personlig vekst? Bli en del av BearingPoint-teamet og ta en del i utviklingen av innovative løsninger for morgendagens utfordringer. Utforsk våre ledige stillinger og oppdag hvordan din kompetanse kan bidra til å skape en forskjell.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å starte en samtale? Send oss en e-post, så tar vi kontakt!

Kontakt oss

Let’s talk about how we can work together

We use reCaptcha to secure our forms. This requires JavaScript enabled.

Complete all fields marked with an asterisk