BearingPoint inviterer hvert år studenter til å delta på Konsulentskolen i Oslo. Konsulentskolen består av to faglige og sosiale samlinger i løpet av året der du får bryne deg på utfordringer fra management consulting.

Om Konsulentskolen

På Konsulentskolen vil du lære å mestre situasjoner du møter som konsulent og du får muligheten til å bli kjent med andre dyktige studenter og våre konsulenter. Du vil også få et innblikk i hvordan BearingPoint mener teknologi kan bidra til at bedrifter når sine strategiske mål og gir dem bedre konkurransekraft gjennom tilgang til riktig informasjon til rett tid.

Konsulentskolen består av to faglige og sosiale samlinger i løpet av året. Første samling vil ha fokus på å bli kjent med hverandre, og øke kompetanse gjennom opplæring og trening i viktige konsulentegenskaper. Den andre samlingen er den virkelige utfordringen, der vil dere få løse en større utfordring fra en av våre kunder over to dager. Begge samlingene vil bestå av en blanding av caseløsning og kurssesjoner.

Deltagelse på Konsulentskolen er en ypperlig mulighet for å kunne bli bedre kjent med BearingPoints konsulenter og kultur, og for oss å bli bedre kjent med dere. Til sammen kan dette skape et godt utgangspunkt for fast ansettelse når du er ferdig med studiet.


Om søknadsprosessen

Søknadsprosessen til Konsulentskolen foregår på starten av høstsemesteret, følg med på ditt nærmeste universitet eller høgskole for søknadsfrist.

Har du spørsmål om Konsulentskolen? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Øyvind Grimstad på e-post oyvind.grimstad@bearingpoint.com.


Bra case, interessant å bli kjent med BearingPoint – og best av alt, så utrolig mange hyggelige personer, både studenter og BearingPoint-ansatte!

Tidligere deltager

Jeg er alt i alt veldig fornøyd med Konsulentskolen, og likte spesielt godt opplegget under andre samling – både det sosiale og faglige. Takk for to fine opphold i Oslo!

Tidligere deltager