Er du nysgjerrig på konsulentbransjen, er et Summer Internship hos BearingPoint en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør.

Om Summer Internship

BearingPoint inviterer hvert år studenter i 3. og 4. klasse til å delta på Summer Internship i Oslo. Deltagelse på Summer Internship er en ypperlig mulighet til å lære om en konsulents hverdag, og til å bli kjent med oss i BearingPoint og vår kultur. Til sammen kan dette skape et godt utgangspunkt for fast ansettelse når du er ferdig med studiet.

Vi ser hovedsakelig etter talentfulle kandidater som går i 3. eller 4. klasse og har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag. Ønsker du å søke, må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon.

Hovedoppgaver under oppholdet vil være:

  • Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.
  • Jobbe med teknologifokuserte prosjekter.
  • Samle, strukturere og analysere data.
  • Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.
  • Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner.

Er du en av de riktige kandidatene kan vi tilby spennende karrieremuligheter, samt muligheten til å lære og utvikle deg i et meget kompetent miljø.


Om søknadsprosessen

Søknadsprosessen foregår på starten av høstsemesteret, følg med på ditt nærmeste universitet eller høgskole for søknadsfrist.

Har du spørsmål om Summer Intership eller fast stilling i BearingPoint? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Øyvind Grimstad på e-post oyvind.grimstad@bearingpoint.com.