Toggle search
Toggle location

BearingPoint inviterer til Konsulentskolen!

Konsulentskolen består av to obligatoriske faglige og sosiale samlinger i løpet av 2018/2019. Her vil lære å mestre situasjoner du møter som konsulent, få muligheten til å bli kjent med andre dyktige studenter, våre konsulenter og vår kultur. Deltagelse på Konsulentskolen kan skape et godt utgangspunkt for fast ansettelse når du er ferdig med studiet.

Er du interessert? Last opp søknadsbrev, CV og karakterutskrift fra høyere utdanning samt videregående skole.

Søknadsfrist er 16. september.

Mer informasjon om Konsulentskolen finnes på nettsiden www.konsulentskolen.no. For spørsmål angående søknaden kan du kontakte vår Rekrutterer Øyvind Grimstad på e-post oyvind.grimstad@bearingpoint.com.

Om BearingPoint

BearingPoint er et uavhengig internasjonalt IT- og rådgivingsselskap med europeiske røtter og tre forretningsenheter: Consulting, Solutions og Ventures. Consulting er den rådgivende virksomheten, Solutions leverer løsninger og verktøy for digital transformasjon, regulatorisk teknologi og avansert dataanalyse, Ventures driver finansiering og utvikling av start-ups. BearingPoints kunder inkluderer mange av verdens ledende selskaper og organisasjoner. Selskapet har et globalt konsulentnettverk med mer enn 10 000 ansatte som hjelper kunder i mer enn 75 land å oppnå målbar og varig suksess.

 

www.konsulentskolen.no