Learn about their backgrounds, what made them choose BearingPoint, what motivates and inspires them at work, how BearingPoint meet their expectations and how they experience our BearingPoint culture.

Anton Lundqvist

Anton Lundqvist

Mitt namn är Anton Lundqvist och jag jobbar som Business Consultant inom Strategy & Operations-teamet i Stockholm. Just nu sitter jag på ett projekt inom Supply Planning där jag bland annat hjälper kunden med att kartlägga och etablera processer inom sin danska verksamhet.

Sara Haag

Sara Haag

Jag heter Sara Haag och jobbar som Senior Manager inom Strategy & Operations-teamet i Stockholm. Jag jobbar primärt med styrning och ledningsfrågor, organisationsutveckling och processutveckling inom myndigheter och kommuner.

Patrik Karlsson

Patrik Karlsson

Mitt namn är Patrik Karlsson, och jag jobbar som Manager inom vårt Data & Analytics-team och utgår från vårt Malmö-kontor. Under min tid på BearingPoint har jag hunnit med flera olika projekt i många olika branscher. En röd tråd har ofta varit arbete med att kartlägga och förstå nuläge och önskat framtida läge, oavsett om det rör sig om processer, databehov, systemstöd eller verksamhetsfrågor.

Ershad Taherifard

Ershad Taherifard

Mitt namn är Ershad Taherifard, och jag jobbar som Business Consultant inom Technology-teamet i Stockholm. Jag har jobbat i gränslandet mellan teknik och management under hela min professionella karriär. Eftersom jag studerat maskininlärning valde jag att börja jobba med Data & Analytics och Robotics direkt efter universitetet men är numer intresserad av att jobba med ledningsfrågor.

Charlotte Norrby

Charlotte Norrby

Jag heter Charlotte Norrby och jag jobbar som Business Consultant inom Strategy & Operations-teamet i Stockholm. Jag kommer ifrån Göteborg, men flyttade till Stockholm efter studierna, och har bott här i snart två år nu. På fritiden gillar jag att läsa, umgås med vänner och ta hand om min miniodling på balkongen.

Elin Evenvik

Elin Evenvik

Jag heter Elin Evenvik och jobbar som Senior Consultant i Technology-teamet på vårt kontor i Sunny South (aka Malmö). Jag inledde min Bearingkarriär i Stockholm men har nu landat i min hemstad Lund, där jag bor tillsammans med min man och vår 1-åriga son. På fritiden umgås jag helst med familj och vänner, äter god mat, är i naturen eller testar nya escape rooms.

Johan Hammers

Johan Hammers

Jag heter Johan Hammers och jobbar sedan drygt fem år tillbaka i Strategy & Operations-teamet i Stockholm. Jag är uppvuxen i Linköping men bor nu på Kungsholmen. Med en uppväxt som innebar mycket tid på tennisplanen försöker jag idag hålla igång mitt intresse för racketsport även om det oftare blir Padel, Squash och Badminton än tennis. Utöver det gillar jag att nörda ner mig i matlagning och testa nya tekniker, ingredienser och recept.

Stephanie Bol

Stephanie Bol

Mitt namn är Stephanie Bol och jobbar som Business Analyst i Data and Analytics-teamet på vårt Stockholmskontor. Jag är uppvuxen utanför Norrköping men flyttade upp till Stockholm efter studierna i Lund. Som person är jag väldigt nyfiken och gillar därför att testa nya intressen men har i dagsläget fastnat lite extra för keramik och bouldering.

Jakob Schütte

Jakob Schütte

Jag heter Jakob och jobbar som manager inom Tech-teamet i Stockholm. Jag är uppvuxen i Ö-vik men hamnade i Stockholm efter studier i Uppsala. Jag bor i hus med fru och våra tre barn. Mycket av min fritid handlar just nu om huset (t.ex byggde själv en altan i somras) och familjen eftersom vi har en 4-mån bebis här hemma.

Jonna Almstedt

Jonna Almstedt

Jag heter Jonna Almstedt och jobbar som Manager inom Strategy & Operations-teamet i Stockholm och är drivande i att bygga upp vår Customer & Growth serviceline här i Sverige. Jag bor i Saltsjöbaden utanför Stockholm med min familj och vi lever alla ett väldigt aktivt liv. På fritiden umgås jag med vänner, familj, reser och sportar mycket.