Toggle search
Toggle location

BearingPoint söker ett flertal nyexaminerade som har erfarenhet av eller ett stort intresse för att arbeta inom hälso- och sjukvård. BearingPoint erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av ett team med ambitiösa konsulter i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Hälso- och sjukvårdssektorn går igenom en stark transformationsperiod, där alla givna förutsättningar utmanas och branschen behöver förbereda sig för samhällets framtida krav. Detta är ett spännande tillfälle för dig som är intresserad av att vara med och lösa dessa utmaningar. Som medlem i vårt nordiska hälso- och sjukvårdsteam kommer du att arbeta tillsammans med 40 kollegor som alla har en passion för att spela en central roll i omvandlingen av sektorn. Vi har förmåga att översätta affärsbehov till lösningar, vilket bidrar till att säkerställa framtida framgång för våra kunder. Tillsammans med riktigt engagerade och ambitiösa konsulter, kommer du att stödja våra kunder genom att använda nya tillvägagångssätt och innovativ teknik för att leverera exceptionellt långsiktigt värde och resultat.

Vem är du?

• Du har erfarenhet eller intresse av att arbeta inom hälso- och sjukvård och/eller det medicinska området

• Du har stark analytisk förmåga kombinerat med ett strategiskt tankesätt

• Du har en naturlig talang för analys och problemlösning

• Du har förmågan att skapa effektiva relationer både internt och externt

• Du talar och skriver både svenska och engelska

• Du har en Magisterexamen, helst inom teknik, ekonomi, IT, ledning, biomedicin eller medicin

Den framgångsrika kandidaten är en god lagspelare som kan ta egna initiativ, kombinerat med att vara kundserviceorienterad och ha en ”can-do” inställning.

Vi erbjuder

• En unik möjlighet att genomföra utmanande projekt för hälso- och sjukvård samt möjligheter att arbeta med olika kunder inom både privat och offentlig sektor

• Spännande karriärmöjligheter och möjlighet att utvecklas och växa i din takt

• Kompetenta och jordnära kollegor

• En informell och "lätt att arbeta med" kultur

• Konkurrenskraftig ersättning och förmåner

BearingPoint är ett oberoende konsultbolag inom ledarskap och teknologi med europeiska rötter och en global räckvidd. Företaget är verksamt inom tre områden: Consulting, Solutions and Ventures. Konsultverksamheten omfattar rådgivningsverksamhet; Lösningar tillhandahåller verktygen för framgångsrik digital transformation, regelteknik och avancerad analys; Ventures driver finansiering och utveckling av nystartade företag. BearingPoints kunder omfattar många av världens ledande företag och organisationer. Företaget har ett globalt konsultnätverk med mer än 10 000 personer och stöttar kunder i över 75 länder och engagerar sig för att uppnå mätbar och hållbar framgång.