Vi delar med oss av insikter och erfarenheter från att ha hjälpt svensk detaljhandel med sina transformationsresor – från strategi till implementering - under flera decennier.

Som guldsponsorer på Management Events årliga konferens för svensk detaljhandel finns vi på plats för att träffa representanter från ledande företag inom branchen och ta del av deras utmaningar och möjligheter.

Unified Commerce är ett aktuellt begrepp och något vi gärna hjälper till att  skapa förståelse för, konkretisera och uppnå. Många företag har gjort stora investeringar i att skapa ett välpolerat yttre som tilltalar kunden och återger en känsla av enhetlighet mellan företagets olika kanaler mot kund (omni - webb, mobil, sociala medier mm). De kämpar däremot fortfarande med ett rostigt inre, där kommersiella funktioner ofta är spridda över olika plattformar. Detta begränsar förmågan att dela information i realtid och därigenom skapa en enkel och smidig kundupplevelse utan avbrott. Från e-handelsplattform till lagerhantering, från CRM till betalningslösningar – applikationer och processer fungerande i silon och oberoende av varandra, leder till att det är svårt för företagen att skapa en sömlös och personlig köpupplevelse för sina kunder. Läs mer i vår artikel ”Unified Commerce - ett välpolerat yttre kan inte längre dölja ett rostigt inre” av Björn Ahlgren.

Utöver Unified Commerce så delar vi gärna med oss av våra erfarenheter/referenser och insikter inom bl.a CRM360, pricing optimisation, RFID, manufacturing excellence, point-of-sales/checkout, promotion, advanced analytics, digital store concept, environmental accounting, cost-efficient last mile delivery och mycket mer.

BearingPoint on Unified Commerce

 

Location

Stockholm Waterfront
Nils Ericsons Plan 4
111 64  Stockholm, Sweden
View on map

Would you like more information?

If you want to get more information about this event please get in touch with our experts who would be pleased to hear from you.

Toggle search
Toggle location