Vad gör aktörerna inom detaljhandeln som ligger i framkant och vad kan vi lära från dem? 
Hur behåller du befintliga kunder och samtidigt blir relevant för nya kunder 2020? 
Vad krävs för att inte halka efter i kampen om morgondagens kund?  

Dessa är några av de frågeställningar som kommer att diskuteras på årets DI Retail där branschens beslutsfattare träffas för att nätverka och dela erfarenheter och insikter. BearingPoint kommer att hålla i ett av temaspåren där Erik Lilja presenterar om:

Hållbarhetsarbete på riktigt – från enskild produkt till hela verksamheten
EU:s Green Deal och kunders förväntningar på trovärdiga klimatvänliga produkter och tjänster kommer att bli en game-changer för detaljhandeln. Det gäller att kunna mäta koldioxidutsläpp genom hela livscykeln för en produkt eller tjänst men även utsläpp på företagsnivå. Läs mer om vår  BearingPoint Emissions Calculator

Detta är den sjätte upplagan av DI Retail som arrangeras av Dagens industri och i år sker den som en hybridkonferens där möjlighet finns att deltaga antingen fysiskt eller digitalt.

Vi hoppas att få möjlighet att träffa dig på DI Retail 2020, antingen fysiskt eller digitalt! Vi diskuterar gärna hur du ser på och arbetar med hållbarhet - vision, angreppssätt, verktyg och uppföljning. 

Vi ses den 15 oktober!

Location

Grand Hotel, Vinterträdgården
Stallgatan 4
111 48 Stockholm, Sweden
View on map

Would you like more information?

If you want to get more information about this event please get in touch with our experts who would be pleased to hear from you.

Toggle search
Toggle location