Toggle search
Toggle location

Soluția BearingPoint de raportare reglementată ABACUS/DaVinci a primit premiul “Soluția enterprise a anului” pentru implementarea cu success a acesteia la Santander

Bucureşti, 13 Mai 2016 – Firma de management și consultanță de tehnologie BearingPoint, una dintre firmele de top din domeniul tehnologiei de reglementare (RegTech), a câștigat premiul "Soluția enterprise a anului" la evenimentul "Premiile europene IT de excelenţă în software 2016”.  Această categorie recunoaște realizările companiilor ce au implementat propriile soluții IT în organizații de mari dimensiuni și au contribuit astfel semnificativ la transformarea pozitivă a operațiunilor, proceselor sau strategiei de abordare a pieței. Soluția BearingPoint ABACUS/DaVinci facilitează respectarea cerințelor obligatorii pentru rapoarte complexe din domeniul bancar. Implementarea cu succes a soluției ABACUS/DaVinci a dat posibilitatea firmei Santander să facă simultan tranziția de la pachetul software anterior și să se conformeze obigațiilor de raportare. Juriul a felicitat BearingPoint pentru soluția ABACUS/DaVinci, remarcând că aceasta "merită premiul pentru implementarea impresionantă într-un timp foarte scurt, ceea ce a demonstrat rezultatele bune ale clienților în business". Câștigătorii au fost aleși din 86 de finaliști reprezentând 21 de țări.

Având atât de mulți înscriși cu punctaj mare, alegerea unui câstigător pentru fiecare categorie a fost extrem de dificilă anul acesta. Este, de asemenea, fascinant să vezi cum participanții reflectă schimbările din industrie... anul acesta am avut mulți participanți cu soluții bazate pe managementul și analiza datelor. Aceasta arată cât de adaptivă este industria, în mod particular dezvoltatorii de software și zona ISV (dezvoltatori independenți de software) care sunt determinaţi să ofere rezultate clienților.

John Garratt, preşedintele juriului şi editor la IT Europa

Suntem foarte onoraţi de faptul că am fost recunoscuţi printre câștigătorii evenimentului "Premiile europene  pentru  IT și excelență în software 2016". Acest lucru reprezintă recunoașterea experienției noastre internaţionale în domeniul soluțiilor RegTech, iar Santander este doar unul din multiplele exemple a implementării cu success a software-ului nostru. Anticipăm că tehnologia informației va fi fundația pentru viitorul raportării reglementate și suntem mândri să fim recunoscuți ca parte din companiile ce conduc această transformare

Bodo Windmoeller, Partener

"Premiile pentru pentru Excelență în IT & Software" reprezintă singurul eveniment pan-european ce recunoaște rolul crucial pe care îl au ISV-urile, producătorii de soluții și integratorii de sistem în livrarea unor soluții ce pot fi implementate cu succes. Anul acesta, evenimentul s-a aflat la a opta ediție și a adunat nu mai puțin de 400 de înscrieri în concurs, din peste 30 de țări. Aceste premii sunt oferite soluțiilor IT ce au reușit să rezolve în profunzime problemele concrete ale clienților și au generat practici de business mai bune, o mai bună întelegere a datelor și rezultate mai eficiente și mai profitabile.

Andreas Rindler (centru), Partner BearingPoint, primeşte premiul IT Europa.

Despre suita de soluții Abacus

Cu suita de soluţii Abacus, BearingPoint oferă băncilor, companiilor de asigurări, băncilor centrale și autorităților de reglementare soluții inovatoare RegTech de-a lungul lanţului de valoare adaugată reglementat. Peste 240 de clienții din aproximativ 1900 de entităţi de reglementare nationale şi internaţionale au încredere în produsele BearingPoint din suita de soluţii Abacus. BearingPoint oferă o experiență extinsă și un produs și serviciu unic în ceea ce privește reglementarea, de la consultanţă la servicii end-to-end, de la software specializat în reglementare, până la training permanent.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi: www.abacus-solution-suite.com

Despre BearingPoint

Consultanţii BearingPoint înțeleg că lumea afacerilor este în continuă schimbare, iar complexitatea rezultată de aici necesită soluții inteligente și adaptive. Clienții noștri, fie din domeniul comercial, financiar sau guvernamental, beneficiază de rezultate reale în urma colaborării cu noi. Îmbinăm abilități industriale, operaționale și tehnologice cu produse şi servicii relevante, pentru a furniza soluții personalizate pentru provocările fiecărui client în parte. Această abordare adaptivă se află la baza culturii noastre și a dus la formarea relaţiilor de lungă durată cu multe companii și organizații de top din lume. Rețeaua noastră globală de consultanță are 9700 de oameni care deservesc clienţi în peste 70 de țări și se implică alături de aceştia, pentru obținerea rezultatelor măsurabile și a succesului pe termen lung.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi: www.bearingpoint.com

Contact presă

Anamaria Banu-Diaconu